Kroon vleeswaren - van kroon-leverworst voor liefhebbers

label actie

ActiesActies

Bestellijst (0)

Let op, nieuwe items toegevoegd!

Redders met de Kameleon

11.95   5,00
+ 4 labels

Het derde luisterboek uit de Kameleon-serie voorgelezen door Jan Meng: de grote vakantie is nog niet begonnen, maar toch is het al feest. Klinkhamer viert het 25-jarig jubileum van zijn smederij en zijn zoons Hielke en Sietse versieren al s ochtends vroeg de werkplaats. Als de smid de smederij inloopt, weet hij niet wat hij ziet! Iemand die ook niet weet wat hij ziet is Gerben, als hij wakker wordt aan het einde van een viswedstrijd. Van de visclub Had je me maar heeft de hele ochtend niemand wat gevangen, behalve Gerben, al is het een zéér bijzondere vis. Met Gerben gaan de jongens en hun vriend Cor ook nog op vakantie met een praam. Onderweg doen ze mee met een wedstrijd voor snelle motorboten en drie keer raden wie de prijs wint! Voor de Kameleon is het hiermee nog niet over, want tijdens een vliegende storm breekt de Polderdijk door. Met hun sterke boot redden Hielke, Sietse en Gerben het vee uit het ondergelopen land.

Nummer: 9054449004

Voorgelezen door Jan Meng
3 cd-luisterboek

Aantal:

Plaats op bestellijst

Zo werkt het

Aan iedere Kroon Leverworst vindt u een spaarlabel. Bewaar deze goed. Tegen inlevering van deze labels kunt u unieke items aanschaffen tegen hoge korting!

OP IS OP of wedstrijdkaartactie?

Maak een foto van je labels en stuur deze als reply op de bestelbevestiging, zo kunnen wij direct je bestelling verwerken!

Naar de bestellijst
U bent hier: