Kroon vleeswaren - van kroon-leverworst voor liefhebbers

label actie

ActiesActies

Bestellijst (0)

Let op, nieuwe items toegevoegd!

De Kameleon op volle toeren

11.95   5,00
+ 4 labels

Al bijna veertig jaar gaat Meindert Fortuin, de oude pottenbaas, met zijn hondenkar gevuld met huishoudspullen langs de dorpen en boerderijen. Als er een wiel van Meinderts gammele wagen afloopt en de hele lading potten en pannen op straat valt, besluiten Hielke en Sietse, samen met Gerben, om Meindert aan een echte bakfiets te helpen. Met een collectelijst gaan ze het hele dorp en de omgeving af. Ondanks de vele giften weten ze toch niet genoeg geld op te halen. Dat verandert pas als Hielke en Sietse het letterlijk aan de stok krijgen met een groep jongens uit het dorp aan de overkant van het meer...

Net zoals Speurders met de kameleon wordt dit luisterboek ook voorgelezen door Maarten Spanjaard oftewel Gerben uit de film De schippers van de Kameleon!

Nummer: 9054448709
Auteur: H.de Roos 
Voorgelezen door Maarten Spanjer
3 cd-luisterboek

Aantal:

Plaats op bestellijst

Zo werkt het

Aan iedere Kroon Leverworst vindt u een spaarlabel. Bewaar deze goed. Tegen inlevering van deze labels kunt u unieke items aanschaffen tegen hoge korting!

OP IS OP of wedstrijdkaartactie?

Maak een foto van je labels en stuur deze als reply op de bestelbevestiging, zo kunnen wij direct je bestelling verwerken!

Naar de bestellijst
U bent hier: