IFS gecertificeerd

Bij Kroon Vleeswaren maken we lekkere producten en die voldoen vanzelfsprekend ook aan de hoogste voedselveiligheidsstandaarden. Naast de EG-erkenning die door de overheid verplicht wordt gesteld zijn we bij Kroon Vleeswaren  IFS Higher level gecertificeerd.

Met een IFS-certificaat tonen we aan dat we aan strenge kwaliteitseisen voldoen. Het hele proces van vlees tot vleeswaar, van binnenkomst kruiden en verkoop leverworst  wordt gecontroleerd op voedselveiligheidsaspecten en procesbeheersing als temperatuur, hygiëne en traceerbaarheid van de producten van leverancier tot consument.

Elk jaar worden wij extern en onafhankelijk gecontroleerd om dit IFS-certificaat te mogen behouden. Bekijk hier ons certificaat.

Beter leven Keurmerk 1*

Het Beter Leven keurmerk is een label met maximaal 3 sterren dat op steeds meer verpakkingen van vlees, kip en eieren te vinden is. Hoe meer sterren, hoe beter het leven van de dieren is geweest. Het Beter Leven keurmerk is van de Dierenbescherming, die het label door onafhankelijke professionals laat borgen. Meer weten, zie ook: www.dierenbescherming.nl

Bij Kroon hebben wij het welzijn van dieren hoog in het vaandel. Daarnaast staat Kroon voor Hollandse gezelligheid, samen genieten van een hapje en een drankje. Hoe fijn is het dan, dat je dit kunt doen op een verantwoorde wijze, met heerlijke producten van Kroon, voorzien van een Beter Leven Keurmerk 1*. Bekijk hier ons keurmerk.

Meer over Kroon Vleeswaren

Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen?

Neem dan direct contact met ons op!

Contact opnemen